Vauvat

Sydämellisesti tervetuloa vauvojen maailmaan!

Vauvasivuilta saat tietoa, kokemuksia ja tunnelmia odotusajasta lähtien. Informaatio on koottu mm. terveysministeriön, Stakesin, WHO’n ja Unicefin luotettavista lähteistä.

♥ Synnytyskertomukset

Tutustut synnytykseen sekä naisen, että miehen näkökulmasta. Seuraa kuutta erilaista synnytystä ensipoltoista lähtien. Lisäksi vinkkejä ja tietoa synnytyksestä, imettämisestä ja laitoksella olosta.

♥ Vauvakuvia

Voiko maailmassa olla mitään ihanampaa kuin pieni, avuton vauva? Kamera kannattaa pitää lähellä, kun saa elää pienen ihmeen lähellä.

♥ Asiantuntijat haastattelussa

Kätilöt, Tuula Koivisto ja Jenni Lamminmäki, antoivat mielenkiintoisen haastattelut. He kertovat vastuullisesta työstään ja antavat asiantuntevat neuvonsa äideille ja isille synnytyksiin, sekä kertovat puudutuksista jne. Nyt myös äitiyspuolen ja lastenhoidonterveydenhoitajat Virva Hyöty ja Leena Palo kertovat työstään.

♥ Vauvan kanssa kotona

Vaikka syntymä on kaiken huipentuma, siitä kaikki vasta alkaa! Miten toimitaan vauvan kanssa kotona? Uudelleensynnyttäjältäkin unohtuvat monet tärkeät asiat vauvan puhtaanapidon, imetyksen ja koliikkivaivojen suhteen.

♥ Vauvan ensimmäinen vuosi

Jokaiselle kuukaudelle ensimmäisen vuoden ajalta tärkeää tietoa: Vauvan kasvu ja kehitys, oikea ravinto, alle vuoden ikäiselle sopimaton ruoka, rokotukset, äidin päiväkirja, vinkkejä arkeen, kuukauden suosikki.