Albumi The Best of Mia Joki

THE BEST OF MIA JOKI ’Tapahtukoon Sinun tahtosi’

10. albumi on kokoelma 2000-2023

Peräti 14 kappaleen albumi sisältää toivotuimpia ja suosituimpia kappaleita, joita on esitetty yli 800 keikalla! Jokaisesta edellisestä yhdeksästä albumista pääsi 1-2 kappaletta mukaan kokoelmalle. Muistatko ’Nooan’, ’Juna jyskyttää’, ’Matkalla Taivaaseen’? Ensimmäistä kertaa muusikko-tyttäreni, Olivia, laulaa sooloa kappaleessa ’Herra suojele kansaamme’, hän on mukana toisellakin kappaleella. Mukana myös kaksi uutta kappaletta, jotka ovat erityisen tärkeitä. Toisen kappaleen ’Luovuttaa et saa’ sävelsin itsemurhan tehneelle Reija-tytölle. Toinen kappale ’Jotka odottavat Herraa saavat uuden Voiman’, rohkaisee kristittyjä vaeltamaan Jumalan Voimassa!

Olivia kiertää nuorteniltoja ja seurakuntien tilaisuuksia Pirkanmaalla valkoinen kitara kainalossaan. Pyysimme hänet laulamaan levylle kahteen kappaleeseen: ’Isä meidän’ ja ’Herra suojele kansaamme’. Heti äänitysten jälkeen prinssi Benjamin pyysi tytön syliin.

Kaikki kappaleet uudelleen miksattuina ja/tai remasteroituina versioina

Albumi Best of Mia Joki julkaistiin sekä ladattavana, että fyysisenä albumina. Vielä kerran julkaisemme albumin myös fyysisenä CD:nä, sillä moni haluaa kuunnella CD:tä vielä esim. autossa. Albumi on ilmestynyt kaikille suurimmille suoratoistoalustoille, mistä voit sen ladata heti julkaisun jälkeen.

Kokoelma ’Tapahtukoon Sinun tahtosi’ sisältää kappaleita kaikilta edellisiltä albumeilta: ’Uusi sydän’, ’Hyvää Joulua’, ’Hän’, ’What Is Love about’, ’Kuin kyyhkynen’, ’Aamuruskon maa’, ’Sulle valmis’, ’Uskollinen’ ja ’Korkeimman suojassa’.

Kuuntele uutuusalbumin kappaleita netissä!

Albumi on kuunneltavissa ja ladattavissa suurimmilla suoratoistoalustoilla (Spotify, Apple Music, Amazon Music jne.)

Kuva musavideolta ’Jotka odottavat Herraa saavat uuden voiman’. Kappale oli Radio Dein Raatihuoneessa 20.5. Koko levy oli Dein viikon levy viikolla 19. Sain olla haastateltavana Dein aamussa samaisella viikolla.

Voit tilata uutuusalbumin tästä ilman postikuluja koodilla ’POSTINOLLA’!

’Tapahtukoon Sinun tahtosi’ 2023
’Korkeimman suojassa’ 2022
Mia Joki ’Uskollinen’
’Sulle valmis’ 2016
’Aamuruskon maa’ 2013
’Kuin kyyhkynen’ 2006
’What Is Love about’ 2004
’Hän’ 2003
’Hyvää Joulua’ 2001
’Uusi sydän’ 2000
CD labelin alta paljastuu tuottaja ja sovittaja, Harri Joki. Hän on toiminut musiikkialalla koko elämänsä ajan. Kitara on hänen soittimensa.
CD:n mukana tulee myös sanat neljään kappaleeseen.

Soita, laula ja kopioi uuden albumin nuotit tästä!

Albumin kappaleet

 1. Matkalla Taivaaseen (Latin Version) 3:50
 2. Jotka odottavat Herraa saavat uuden Voiman 3:32
 3. Halleluja (New Beat Version) 3:30
 4. Isä meidän 4:18
 5. Sun lähellä on niin hyvä olla (Fergusson 1952 Mix) 4:07
 6. Nooa (Special Thunder Mix) 4:37
 7. More Love (More Groove Version) 4:03
 8. Luovuttaa et saa 4:27
 9. Juna jyskyttää 3:40
 10. Sinun on taivas ja maa (Radio Edit) 3:18
 11. Sulle valmis (New Trap Version) 3:25
 12. Jeesus voittanut on 3:55
 13. Herra suojele kansaamme (feat. Olivia Joki – Olivia lead Mix) 3:54
 14. Herra siunatkoon teitä (New Remix) 4:46

Albumin julkaisujuhlaa vietettiin Tampereella

Taiteilija-perheen kasvattina jatkan perinnettä ja nyt ensimmäistä kertaa koko perheemme osallistuu omilla teoksillaan taidenäyttelyyn 6-vuotiaasta Luminasta 19-vuotiaaseen Oliviaan saakka! Teoksemme ovat esillä Seurakuntien talolla Tampereella 3.-31.5.23 osoitteessa Näsilinnankatu 26. Näyttely on avoinna arkisin 8:30-15.

Levuynjulkaisukonsertti järjestettiin 13.5 la klo 17 samassa näyttelypaikassa, juuri uusitussa Seurakuntien talon salissa. Juhlassa nähtiin siis taidetta, videoita, esityksiä ja kuultiin musiikkia! Toistasataa vierasta saapui juhlaan, jossa julkaistiin kymmenes albumi ’Best of Mia Joki – Tapahtukoon Sinun tahtosi’. Rakastettu pappi, Jorma Satama, piti avajaispuheen ja sitten perhekonsertti taustavideoineen ja lasten koreografioineen sai alkaa! Juhlan päätteeksi tarjottiin kahvia ja herkkuja!

Tapahtukoon Sinun tahtosi -albumin nimi tulee ’Isä meidän rukouksesta’, mikä onkin albumin pääkappale.

Pientä esimakua albumista, saat seuraavista musavideoista. Molemmat videot on kuvattu kuvankauniilla Kreetan saarella.