Uutiset

TAMMIKUU 2023

Marraskuussa 2022 lähdin ystävien ja seurakuntalaisten kannustamana kirkkovaaleihin. Yllättäen pääsin kirkkovaltuustoon ja sittemmin myös kirkkoneuvostoon. Näiden ovien avauduttua, lähdin mukaan myös Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi. Harri on saanut kuunnella nyt poliittisia puheitani yli 20 vuotta. Nyt on tullut aika jakaa nuo asiat.

JOULUKUU 2022

Teimme jo vuosi sitten sydäntalvella jouluvideon 15 asteen pakkasessa Rukan tuntureilla. Nyt oli aika julkaista tämä kuvankauniissa tykkylumien peittämässä maisemassa kuvattu musiikkivideo, missä pikku-Lumina ja Melissa-koira seikkailevat mukana.

KESÄKUU 2022

10.6.22 julkaisujuhla jäi lähtemättömästi mieleen. Paikalle saapui toistasataa konserttivierasta. Lapset esittivät musisoiden ja tanssiliikkein kappaleita. Kahdelle isolle valkokankaalle heijastettiin lavan tapahtumat. Lopuksi oli kakkutarjoilu, jolloin saattoi tavata ihmisiä kasvotusten. Tästä alkoi kiertue ympäri Suomen.

TOUKOKUU 2022

Nyt yhdeksäs albumi valmis ja lähdetään Harrin kanssa kiertueelle kertomaan todellisesta turvapaikasta muuttuneessa maailmassa. Keikat on varattu jo Tampereelle, Turkuun, Nokialle ja Kemiin.

’Korkeimman suojassa’ CD julkaistaan pe 10.6.22 Tampereella Aleksanterin kirkossa klo 18. Kesäillan tapahtumassa musiikkia, puheita, pientä suolaista ja mansikkakakkutarjoilu. Vapaa pääsy. Sydämellisesti tervetuloa!

MAALISKUU 2022

Muinaislinnan kivitunnelissa laulan paikasta, missä emme kuule enää sotien melskettä, Aamuruskon maasta. Ukrainalainen Andrij Stasevskij lausuu musiikkivideolla Psalmin 31 kohtia ukrainaksi. Andrij kertoo kappaleen alussa Ukrainan sodasta, omaisten lähettämistä suruviesteistä ja pojastaan, joka on jäänyt Ukrainaan. Andrijilla on myös viesti suomalaisille.

HELMIKUU 2022

Singlellä ’Juna jyskyttää’ ja sen musiikkivideolla on pitkä historia. Sävelsin kappaleen 13 vuotta sitten. Video kuvattiin kuusi vuotta sitten, kun museoveturi Tv1 339, lempinimeltään Jumbo, oli saatu kunnostettua ja ajoi vuosien jälkeen Toijalasta Valkeakoskelle. Vastaavia vetureita on jäljellä vain neljä ja Jumbo on niistä ainoa käyttökuntoinen. Junavanhus (vm. 1938) pitää majapaikkaa nykyään Toijalan veturimuseossa. Tähän videoon on kuvattu eniten materiaalia, kuin mihinkään aikaisempaan videooni. Siinä on mm. huima kohtaus, kun juna ajaa kameran ylitse. Onneksi kamera säilyi! Singlen ja videon julkaisupäivä oli 22.02.2022 klo 2:22.

MARRASKUU 2021

’Aina ja iankaikkisesti’ syntyi suoraan Ilmestyskirjan viidennestä luvusta. Kappaleen ensiesitys oli Loimussa Akaan kirkossa. Musiikkivideo kuvattiin Aavasaksan huipulla, tuhansien hyttysten keskellä. Laulu on voimakkain koskaan julkaisemista sävellyksistäni!

ELOKUU 2021

Jokaisen elämä on tärkeä ja sillä on merkitys. Vasta kun luulet menettäväsi elämäsi, ymmärrät sen arvon. Näissä tunnelmissa syntyi kappale onnellisuudesta!

HEINÄKUU 2021

Nyt myös YouTube-kanavalta voit seurata ’Vain yksi tie -ohjelmia. Tiedä ohjelmista ensimmäisenä ja tilaa ’Vain yksi tie’ kanava!

HELMIKUU 2021

Laulan laulan’ on aurinkoinen reggaetonin tahdittama kappale. Kappale oli keikkayleisön ykkönen, ehkä siksi, koaka sanoihin on helppo yhtyä ja ilo nappaa mukaansa! Kuvauspaikka on ihmeellisen kaunis Mallorcan Cala Pi. YouTubesta löytyy sekä originaali musiikkivideo, sekä Lyrics-versio.

JOULUKUU 2020

Kaikille joulumusiikin ystäville lahjaksi 1.12.2020 julkaistu single ’Valo maailman’, on iloinen reggaetonin tahdittama kappale. Se kuvattiin Akaan kirkossa kymmenten kynttilöiden loisteessa. Videolla mukana ihana poikavauva.

MARRASKUU 2020

Saimme vierailla ’Herra on turvani’-ohjelmassa Taivas TV7:llä. Ohjelmassa kerron tosikertomuksen pakkaseen jätetystä kristitystä, mitä uskomatonta hänelle tapahtui – vartijan todistuksen pohjalta. Katso jakso.

LOKAKUU 2020

Musiikkivideo, single ’Elää saan’, kuvattiin 20 Gospel Riders motoristin kanssa! Katso, kuinka ajamme letkassa ’vetoketju-muodostelmassa’ videolla, joka syntyi arvostuksesta elämän lahjaa ja sen antajaa kohtaan.

SYYSKUU 2020

Tuula Ketolan ’Koputus-ohjelman haastattelussa kerron mm, kuinka tapasin unelmieni miehen… Katso haastattelu

ELOKUU 2020

Vain yksi tie ohjelma palasi kesätauolta ja viides kausi sai alkaa! 23.8 su nähtiin kauden ensimmäinen jakso, jossa kuultiin 35 vuotta Kenian lähettinä toimineen Jouko Kosken jännittävä elämäntarina, Harrin opetus kottikärryistä 🙂 sekä allekirjoittaneen oma lemppari ’Kuka sua rakastaa’. Katso jakso. Vain yksi tie-ohjelmasarja alkaa kuulua lokakuussa Radio Patmoksessa, jonka kuuluvuus loka-joulukuussa kattaa koko Suomen! Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

HEINÄKUU 2020

Radio Dein Raatihuoneella hyvän vastaanoton saanut kappale ’Pompoti Pom’ 🙂 eli ’Herra Sua kiittää saan’ julkaistiin nyt videona, jossa voit laulaa kanssani reggaetonin tahdittaman kappaleen, joka innostaa kiittämään siitä kaikesta, mitä meillä jo on!

KESÄKUU 2020

Ihanasta Suvivirrestä julkaistu nyt uusi Lyrics-versio, missä mukana on kaikki Joen tyttäret!

TOUKOKUU 2020

Kaikille äideille ja pikkuisille tuutulaulu ’Tässä äiti’. Kuvauksissa tuutulaulu toimi, sillä pieni kissavauva nukahti äitikissan syliin – siihen oli hyvä päättää 🙂

HUHTIKUU 2020

Tänä pääsiäisenä julkaistiin uuden albumin puhuttelevin kappale ’Armoistuin’. Musiikkivideo kuvatttiin erikoisluvalla aidossa ympäristössä: Jeesuksen Puutarhahaudalla, Jerusalemissa.

MAALISKUU 2020

Kahdeksas albumi, ’Uskollinen’, julkaistiin levynjulkaisukonsertissa 7.3.2020. 122 vierasta oli paikalla juhlimassa. Nyt albumi: Mia Joki ’Uskollinen’ on ensikertaa:
– ostettavissa iTunesta (ladattava versio)
– ostettavissa levy-yhtiön nettikaupasta (CD:nä)
– tai kuunneltavissa Spotifyssa