Kutsu

Kuinka saat todellisen rauhan maailmassa, joka tuo eteemme pelkkää onnettomuutta ja pelkoa? Kuinka löydät rauhan ja rakkauden, tulevaisuuden, omaan elämääsi? Itse pohdin näitä asioita jo vuosia sitten ja sain löytää vastauksen kysymyksiini sekä sen ihmeellisen turvan, joka kantaa, vaikka ympärillä maailma riehuu. Jo kauan sitten Daavid sai tuntea saman:

”Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee.
Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. –
Sillä: ”Sinä, Herra, olet minun turvani”. – Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.
Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi.
Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi.
He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.
Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. –
”Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni.
Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan.
Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen.”  Psa.91:5-16

Edessäsi on askeleet elämän tielle: Alusta alkaen Jumala loi ihmisen ystäväkseen. Aadamin ja Eevan tottelemattomuus tuhosi suhteen Jumalaan. He tekivät syntiä.

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.” Room. 3:23

Ei yksikään ihminen kelpaa Jumalalle itsessään, koska Jumala on puhdas ja pyhä ja ihminen taas on syntinen. Jumala antoi ihmiselle kymmenen käskyä. Onko elämässäsi seuraavat asiat kunnossa?

1.Minä ole Herra sinun Jumalasi. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.

Jumala tarkoittaa kaikkia niitä asioita elämässämme, jotka menevät tärkeysjärjestyksessä Hänen edelleen

2. Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi, kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja lähimmäistä niinkuin itseäsi.

Jumala kutsuu meitä rakastamaan Häntä ja toinen toisiamme.

3. Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka Hänen nimensä turhaan lausuu.

Voi kuinka usein Jumalan pyhää nimeä lausutaan turhaan.

4. Muista pyhittää lepopäivä.

Jumala asetti lepopäivän, jotta ihminen voisi levätä työstään ja antaa aikaa Hänelle

5. Kunnioita isääsi ja äitiäsi.

Vanhempien kunnioittaminen on Jumalan silmissä tärkeää, oletko koskaan kironnut vanhempiasi?

6. Älä tapa.

Abortti on myös Jumalan antaman elämän tappamista.

7. Älä tee huorin.

Kaikki seksuaaliset suhteet avioliiton ulkopuolella ovat huorin tekemistä. Pelkästään sekin että katsot toista, joka ei ole sinun aviokumppanisi, himoiten häntä, on huorin tekemistä.

8. Älä varasta.

Varastaminen yhdistetään usein suuriin varkauksiin, mutta jumalan silmät näkevät jokaisen pienenkin asian, jotka olet ottanut salaa..

9. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

Lisäätkö juoruihin omiasi, haluatko mustamaalata kaverin muille, joka ei sinua miellytä?

10. Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa, äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa

Oletko koskaan himoinnut toisen omaa?

Jos olet rikkonut yhdessäkään käskyssä, olet tuomittu kadotukseen. Huomaat, ettei ihminen kykene täyttämään mainittuja 10 käskyä ilman Jeesuksen apua. Tiedätkö että:

Jumala rakastaa sinua: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Joh. 3:16

Rakkaudestaan ihmiseen Jumala antoi oman Poikansa maan päälle kuolemaan syntiemme ja pahojen tekojemme tähden. Hän kuoli, mutta Hän nousi myös ylös ja näyttäytyi monille, kunnes Hänet otettiin taivaaseen. Hän ojentaa kätensä ja pesee pois synnit, jos sydämestämme kadumme niitä ja tahdomme puhdistua

Jeesus on ainoa pelastaja: ”Eikä ole pelastusta kenessäkään toisessa, sillä ei ole taivaan alla ihmisille annettu muuta nimeä, jossa meidän tulee pelastua.” Apt. 4:12

Maailma tarjoaa monia teitä, uskontoja ja tapoja pelastua, mutta totuus on se, että vain yksi tie vie taivaaseen, se tie on Herran Jeesuksen.

Tartu kiinni iankaikkiseen elämään!

Jos kadut elämäsi syntejä ja haluat pyytää niitä anteeksi ja henkilökohtaisesti vastaanottaa Jeesus Kristus elämäsi Herraksi, voit rukoilla näin:

Herra Jeesus, minä ymmärrän, että olen syntinen, ja uskon, että Sinä kuolit ristillä minunkin puolestani. Haluan nyt antaa elämäni Sinulle ja ottaa Sinut vastaan Vapahtajakseni ja Herrakseni. Hallitse Sinä kaikkea tästä lähtien ja auta minua elämään Sinun tahtosi mukaan, Aamen.

Jeesus kuulee rukouksesi ja avaa ihmeellisiä asioita sydämeesi. Löydät Hänestä elämän tarkoituksen.

”…joka ei synny uudesti ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.” Joh. 3:3

Uudestisyntyminen tarkoittaa juuri sitä, kun nöyrryt Jumalan eteen ja Hän armahtaa sinut, kun pyydät Häntä sydämeesi.

Etsi itsellesi seurakuntayhteys, lue Jumalan sanaa Raamattua ja kerro päätöksestäsi jollekin läheiselle ihmiselle. Jeesus-tielle astuminen on parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua!

Tästä lähin Jeesus kulkee kanssasi elämäsi iloissa ja suruissa: ” Sillä katso, Minä olen teidän kanssanne maailman loppuun saakka.”

Siunausta elämääsi!