Sisustus

Suomessa vietämme paljon aikaa sisällä, koska kesäkausi on niin lyhyt. Senpä tähden on ihana juttu sisustaa koti sellaiseksi, missä todella viihtyy, kukin omalla tavallaan. Tällä sisustusosiolla pääset tutustumaan eri sisustustyyleihin. Saat myös kelpovinkkejä ja ideoita edulliseen, mutta persoonalliseen sisustamiseen ulkona ja sisällä, sekä laajan linkkikirjaston ihanimpiin sisustusnettikauppoihin, antiikkiliikkeisiin, retkikohteisiin…

Valloittavat sisustustyylit

Tutustumme sisustustyyleihin, kuten: Klassismi, Italialainen tyyli, Maalaisromantiikka, Moderni tyyli, Nostalgo Paradisos, Rappioromanttinen tyyli, Rokokoo, Romance, Shabby Chic, Old French Style, Vintage. Katso ideat ja vihjeet, miten luoda kotiisi valitsemasi tyyli!

Unelmien koti

Täältä saat ideoita sisustaa kotisi enemmän sellaiseksi, josta olet aina unelmoinut. Paikaksi jossa todella viihdyt, silloinkin kun ulkona sataa, on pimeää tai kun elämme aikaa, jolloin aurinko vierailee Suomen taivaalla vain harvoin. On kotisi sitten pieni tai iso, tärkeintä on, että se on oman oloisesi ja, että ’sielusi lepää siellä’. Lue hyväksi todettuja vinkkejä kodin sisustamiseen pääosin tekemällä vanhasta edullisesti uuden näköistä.

Sisusta kotisi edullisesti

Sisustamisen ja myös puutarhanhoidon maailma on avautunut vuosi vuodelta enemmän myös meillä täällä Suomessa. Koska vietämme niin suuren osan vuodesta sisätiloissa pitkien syys- ja talvikuukausien tähden, on tärkeää, että myös viihdymme kotona. Sisustukseen voi laittaa pitkän pennin (siis sentin), jos haluaa. Itse valitsin sen edullisemman, mutta samalla mielenkiintoisemman tavan sisustaa. Näin säästimme tuhansia euroja tinkimättä lopputuloksesta.

Nostalgo Paradisos puutarha

Kesä on lyhyt, mutta ihana. Lue vinkkejä ’olohuoneen jatkamisesta’ puutarhaan, romanttisesti palaamalla antiikin aikaan, Nostalgo Paradisos-tyyliin.

Ihania sisustus-linkkejä

Tarkoin valitut ja tutustumisen arvoiset linkit, kuten: Ihanat kotimaiset nettikaupat, Ulkomaalaiset Net Shopit, Inspiroivat ulkomaiset lehdet, Kotimaiset sisustuslehdet, Kotimaiset ja ulkomaiset sisustuskirjat, Eri sisustustyylien edustus, Kutsuvat paikat pistäytyä ja Antiikkiliikkeet

Nostalgo Paradisos mediassa

Kehittämästäni tyylisuunnasta voit lukea lisää: Meidän Talo ’Yllätys oven takana’ (7 sivua). Sisustustyylistä oli juttuja myös muualla: Etuovi-lehti ’Viva la Vintage’, Ilta Sanomat ’Joulu ainainen’ (aukeama), Oma Koti ’Valkoinen paratiisi peltojen keskellä’ (7 sivua).