Työn tukeminen

Koko perhe mukaan

Kun saimme perheenlisäystä, otimme pienokaiset jo kapaloiässä kaikkialle mukaan. Iso perheemme oli tuttu näky jopa kolmessa kokouksessa päivän aikana. Vain vankilakäynneille lapset eivät päässeet, vaikka sitäkin kyllä yritettiin. Kun pienokaiset kasvoivat ja rohkaistuivat itsekkin musisoimaan, kokoonpano oli valmis: Family Joki -perhebändi. Pienimmät lapset esittävät koreografioita, isommat soittavat ja laulavat, minä laulan ja todistan, Harri-isä soittaa kitaraa, puhuu, miksaa, kuvaa ja juontaa. Tähän mennessä on takana 860 keikkaa ja edessä monta lisää, jos Jumala suo.

Ilosanomaa 33 vuotta

Radio- ja TV-työ alkaa

Tyttömme kummitäti kävi kerran kirkkokonsertissamme ja sanoi sitten, että tämä pitäisi esitellä TV7:lle. Viimein ideaa ohjelmasta, mikä koostuisi elämänmuutostodistuksesta, Harrin puheesta ja musiikkivideostani tarjottiin TV7:lle. Neljän vuoden päästä Vain yksi tie -ohjelmasarja sai alkaa! Kerran kuussa nähtävästä TV-sarjasta tuli suosittu ja se sai myöhemmin ohjelma-aikaa myös Radio Patmokselta kaksi kertaa viikossa.

Sydämen asia

Perheemme kiertää kertomassa ilosanomaa yleensä ilman mitään korvausta. Sitä on useasti ihmetelty, mutta halu viedä ilosanomaa kaikille ihmisille on meille sydämen asia. Haluamme, että tilaisuuksissamme ei peritä pääsymaksua, koska evankeliumin tulee olla ilmaista kaikille. Vaikka meillä on välillä tiukkaakin, Jumala on auttanut tavalla ja toisella. Ihmeellistä oli sekin, että Gospel Riders Botnia halusi lahjoittaa bändikärrynsä evankeliumin viemiseen perheellemme. Sillä pääsemme viemaään ilosanomaa toreille!

Toiseksi uudeksi työmuodoksi tuli kristillinen kuvataide. Kokosimmekin taide-harrastuksestamme kootut teokset 7-vuotiaan Luminan töistä alkaen ja 60 teoksen taidenäyttelykierros vanhainkoteihin, seurakuntiin ja kirjastoihin sai alkaa!

Ilosanomaa eteenpäin suurperheen kanssa

Pohjois-Suomen lähetysvastaava, Timo Suutari, halusi avata perheemme hengellisen työn tukemiseksi tukitilin Pyhän maan kristityt ry:n alaisuuteen. Uutinen oli meille iloinen yllätys! Nyt siis perheemme työn tukeminen on mahdollista. Työkenttämme, mikä vastaa laajuudessaan isojen organisaatioiden työpanosta, on seuraavanlainen:

Vankilatyö
Tilaisuuksien järjestäminen
Julistustyö
Musiikkityö
TV- työ
Radiotyö
Musiikkivideoiden tekeminen
YouTube-kanavat (Vain yksi tie HitsoundMia Joki)
Nettisivut (hitsound.fi miajoki.comvainyksitie.net
FaceBook-sivut (Mia JokiMia Joki 2Vain yksi tie)
Uutiskirjeet
Kristillisten näyttelyiden järjestäminen
Hengellisen materiaalin jakaminen

Suuri kiitos, jos haluat olla lähettämässä meitä rukouksin tai taloudellisesti! Voit tukea tekemäämme työtä seuraavilla tiedoilla:
Saaja: Pyhän maan kristityt ry
Tilitiedot: FI49 5177 0020 0849 98
Viite: 10003
Rahankeräyslupa RA/2021/303

Lue perheemme tarina juhlalehdestä