Menu

MUSIIKKI

Kommentit pois päältä artikkelissa MUSIIKKI

Pienestä pitäen haaveilin laulajan urasta. Olin kuitenkin niin ujo, etten kehdannut laulaa ääneen kenellekkään aikuiselle. 13-vuotiaana musiikinopettaja piti laulukokeen, missä piti esitttää laulu luokan edessä. Jännitin kovasti esiintymistä. Kun vuoroni tuli ja ranskalainen laulu ’Vouage’ oli laulettu, opettaja Vesa Haapaniemi, pyysi jäämään välitunnilla luokkaan. Silloin hän kertoi, että eläydyin musiikkiin niin voimakkaasti, että haluaisi minun esiintyvän koulun kevätjuhlassa. Sitten kävin hänen luonaan harjoittelemassa useita kertoja ja kaikki oli valmista esiintymistä varten, kunnes tuli soitto, että rehtori ei antanutkaan lupaa esittää laulua juhlassa. Tuntui pahalta, olin ollut niin innokas. Mutta tultuani uskoon 14-vuotiaana, sain alkaa palvelemaan Jumalaa laulaen. Halusin ennen ja haluan nyt laulaa vain gospelia, koska saan laulut Jumalalta, niin tahdon myös tehdä lauluja ja laulaa Hänen kunniakseen. Vuoteen 2022 Hitsound Rocords on julkaissut sävellyksistäni 9 albumia ja 15 singleä. Kaksi viimeisintä albumia on julkaistu myös suoratoistoalustoilla. Yhdeksäs albumi ’Korkeimman suojassa’ julkaistiin 10.6.22 Aleksanterin kirkossa Tampereella, vihkikirkossamme 20vuotis hääpäiväviikonloppuna. Kymmenes Best of-albumi ’Tapahtukoon Sinun tahtosi’ julkaistaan 13.5.23 Seurakuntientalolla Tampereella klo 17.