Lämpimästi tervetuloa!

Täältä löydät uusimmat musiikkivideot, äänitteet, keikkapaikat, tuottamamme TV-ohjelmat, radio-ohjelmat sekä suosituimmat kategoriat uudelleen päivitettynä: sisustus, löytökoirat, lapset, häät, elämän suuret kysymykset ja vastaukset. Tervetuloa viihtymään sivuilla jopa yli 31 000 kuukausittaisen vierailijan kanssa!

Ajankohtaista

20 vuotta on kulunut siitä, kun teimme viimeksi radio-ohjelmia. Nyt sen aika koitti taas! 6.10.2020 alkaen Vain yksi tie-ohjelmasarja kuullaan TV7 lisäksi myös Radio Patmoksessa nimellä ’Yksi tie’. Katso taajuudet

Saimme vierailla ’Herra on turvani’-ohjelmassa Taivas TV7:llä. Ohjelmassa kerron tosikertomuksen pakkaseen jätetystä kristitystä, mitä uskomatonta hänelle tapahtui – vartijan todistuksen pohjalta. Katso jakso.

Uusi musiikkivideo, single ’Elää saan’, kuvattiin 20 Gospel Riders motoristin kanssa! Katso, kuinka ajamme letkassa ’vetoketju-muodostelmassa’ videolla, joka syntyi arvostuksesta elämän lahjaa ja sen antajaa kohtaan.

Tuula Ketolan ’Koputus-ohjelman haastattelussa kerron mm, kuinka tapasin unelmieni miehen… Katso haastattelu

Yli 50 musiikkivideota

Keikkaillessamme näytämme laulamani kappaleiden taustavideon samaan aikaan. Jokaisesta uudesta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, niitä löytyy YouTubesta jo yli 50 kappaletta! Musiikkivideokuvauspaikkoja ovat mm. Patmoksen saari, Korintti ja Jerusalem. Videolla vierailee myös Euroopan suurin kristillisen moottoripyöräkerho, Gospel Riders.

Gospelmusiikista

Musiikki on valtavan hieno asia! Se luo voimakkaita tunteita, tuo mieleen muistoja, se voi vallata sydämemme kokonaan. Minulle kävi näin 6-vuotiaana, kun tuntemattomat sävelet alkoivat soida mielessäni. Myöhemmin sain ymmärtää, että se on Jumalan lahja. Kirjoitin sitten ne ylös ja esitin tulevalle miehelleni. Siitä alkoi yhteinen taival ja nyt on takana yli 760 keikkaa ja kahdeksas albumi julkaistiin 7.3.2020. Saan jakaa sitä, mitä minulle annettiin – kerran kauan sitten…

TV ja Radiosarja ’Vain yksi tie’

Toimittamassamme ’Vain yksi tie’ -ohjelmasarjassa TV7:llä nähdään mm. ex-vankien elämänmuutostarinoita ja musiikkivideoitamme.
Ohjelmat esitetään kerran kuussa su klo 20 seuraavasti:
Syksy 2020: 15.11 ja 13.12.2020. Kevät 2021: 10.1, 7.2, 7.3, 4.4, 2.5, 30.5 ja 27.6. 6.10 alkaen sarja kuullaan myös Radio Patmoksella tiistaisin klo 20:30 ja sunnuntaisin (uusinta) klo 19:30. Tervetuloa seuraamme!

Sisustussivut

Sisustus-sivut kutsuvat mukaan sisustusleikkiin, jossa voit vinkkien avulla luoda itsellesi unelmakodin. Sivuilla esitellään sisustustyylit (Vintage, Nostalgo Paradisos, Shabby Chic jne).

Onnelliset häät

Voiko nainen enempää toivoa kuin ihanan, uskollisen miehen ja romattisen, ikimuistoisen hääpäivän… Hääsivuilta löytyy kaikki onnistuneeseen hääjuhlaan.

Vauva-sivut

Vaikka meillä ensin ei ollut toiveita omista vauvoista, mutta Jumala päätti toisin.: saimme kuusi pienokaista! Jännittävä odotusaika, ihmeellinen lapsen syntymä ja lapsen kehitys kiinnostivat niin paljon, että ’Vauva-sivut’ saivat alkunsa.

Elämän avaimet

Mistä löytyy onnellinen elämä? Sitähän kaikki lopulta toivovat ja siitä unelmoivat. Mitä usko, toivo ja rakkaus oikeasti merkitsevät? Mikä on elämän tarkoitus? Keitä enkelit ovat? Onko ihmiskunnalla toivoa? Miljoonien samoin ajattelevien ihmisten tavoin löysin vastaukset…

Löytökoira-sivut

Sydämessäni on aina ollut erityinen paikka katukoirille. Kun asuin Espanjassa, sydämeni suli aina, kun näin yksinäisen koira-ressukan vaeltamassa pitkin katuja ilman omistajaa, ilman rakkautta. Ei kauaakaan, kun tutustuin katukoirien pelastustoimintaan ja vein ensimmäisen katukoiran mukanani Suomeen, sitä seurasi seitsemän muuta elämään kolhimaa karvakuonoa, jotka saivat meitä kodin. Koirasivuilta löytyy tarinoita löytöeläimistä, infoa eläimen tuomisesta ulkomailta, löytöeläinhoitolat ja Espanjan koirakodin perustajan haastattelu.

Mediassa

Oletko kuulolla vieraana Mia Joki

Tuula Ketolan vieraana on taiteilija ja muusikko Mia Joki. Ohjelman tarjoaa Aurinkorannikon Turistikirkko

Julkaissut Radio Finlandia Maanantaina 4. marraskuuta 2019