Lämpimästi tervetuloa!

Täältä löydät uusimmat musiikkivideot, äänitteet, keikkapaikat, tuottamamme TV-ohjelmat, radio-ohjelmat sekä suosituimmat kategoriat uudelleen päivitettynä: sisustus, löytökoirat, lapset, häät, elämän suuret kysymykset ja vastaukset. Tervetuloa viihtymään sivuilla jopa yli 31 000 kuukausittaisen vierailijan kanssa!

Ajankohtaista

TV ja Radiosarja jatkuu!

Toimittamassamme ohjelmasarjassa kuullaan mm. ex-vankien elämänmuutostarinoita ja musiikkivideoitamme.
Ohjelmat nähdään ja kuullaan sekä Radio Patmoksella joka ti klo 20:30 ja uusinta su klo 19:30 (katso taajuudet), että Taivas TV7:llä kerran kuukaudessa sunnuntaisin seuraavasti: 10.1, 7.2, 7.3, 4.4, 2.5, 30.5 ja 27.6.2021. Tervetuloa seuraamme!

Yli 50 musiikkivideota

Keikkaillessamme näytämme laulamani kappaleiden taustavideon samaan aikaan. Jokaisesta uudesta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, YouTubesta niitä löytyy yli 50 kappaletta. Musiikkivideokuvauspaikkoja ovat mm. Patmoksen saari, Korintti ja Jerusalem. Videolla vierailee myös Euroopan suurin kristillinen moottoripyöräkerho, Gospel Riders.

  • Uusimmat YouTube musiikkivideoni
  • 30 musiikkivideota on katsottavissa Youtuben lisäksi myös TV7 arkistosta
  • Seuraa Youtubessa kanavaamme ’hitsoundrec’ niin saat ensimmäisenä tiedon uusimmista videoista

Gospelmusiikista

Musiikki luo voimakkaita tunteita, tuo mieleen muistoja.. 6-vuotiaana tuntemattomat sävelet alkoivat soida mielessäni. Myöhemmin tulin ymmärtämään, että se oli Jumalan lahja muille jaettavaksi. Kirjoitin melodiat ylös ja esitin tulevalle miehelleni. Siitä alkoi yhteinen taival ja nyt on takana yli 770 keikkaa ja kahdeksan albumia. Saan jakaa sitä, mitä minulle annettiin kerran kauan sitten…

Sisustussivut

Sisustus-sivut kutsuvat mukaan sisustusleikkiin, jossa voit vinkkien avulla luoda itsellesi unelmakodin ja puutarhan. Sivuilla esitellään myös erilaisia sisustustyylejä (Vintage, Nostalgo Paradisos, Shabby Chic jne).

Onnelliset häät

Voiko nainen enempää toivoa kuin ihanan, uskollisen miehen ja romattisen, ikimuistoisen hääpäivän… Hääsivuilta löytyy kaikki onnistuneeseen hääjuhlaan.

Vauva-sivut

Vaikka meillä ensin ei ollut toiveita omista vauvoista, Jumala päätti toisin: saimme kuusi pienokaista! Jännittävä odotusaika, ihmeellinen lapsen syntymä ja lapsen kehitys kiinnostivat niin paljon, että ’Vauva-sivut’ saivat alkunsa.

Elämän avaimet

Mistä löytyy onnellinen elämä? Sitähän kaikki lopulta toivovat ja sitä etsivät. Mitä usko, toivo ja rakkaus oikeasti merkitsevät? Mikä on elämän tarkoitus? Keitä enkelit ovat? Onko ihmiskunnalla toivoa? Miljoonien etsivien ihmisten tavoin löysin vastaukset…

Löytökoira-sivut

Sydämessäni on aina ollut erityinen paikka katukoirille. Kun asuin Espanjassa, sydämeni suli aina, kun näin yksinäisen koira-ressukan vaeltamassa pitkin katuja ilman omistajaa, ilman rakkautta. Ei kauaakaan, kun tutustuin katukoirien pelastustoimintaan ja vein ensimmäisen katukoiran mukanani Suomeen, sitä seurasi seitsemän muuta elämään kolhimaa karvakuonoa, jotka saivat meitä kodin. Koirasivuilta löytyy tarinoita löytöeläimistä, infoa eläimen tuomisesta ulkomailta, löytöeläinhoitolat ja Espanjan koirakodin perustajan haastattelu.