Lämpimästi tervetuloa!

Sivuilta löydät uusimmat musiikkivideot, äänitteet, keikkapaikat, tuottamamme TV-ohjelmat, radio-ohjelmat sekä seuraavat suosikkiaiheet: sisustus, löytökoirat, lapset, häät, elämän suuret kysymykset ja vastaukset. Tervetuloa viihtymään sivuilla jopa yli 31 000 kuukausittaisen vierailijan kanssa!

TV- ja radio sarja ’Vain yksi tie’ seitsemännelle kaudelle!

Toimittamassamme ’Vain yksi tie’ -ohjelmassa kuullaan mm. ex-vankien elämäntarinoita, Harrin kertomuksia live-elämästä ja uusimpia musiikkivideoitani.
Ohjelmat nähdään Taivas TV7:llä kerran kuukaudessa sunnuntaisin ja kuullaan Radio Patmoksella tiistaisin ja sunnuntaisin (katso taajuudet). Tervetuloa seuraamme!

TV7 ’Vain yksi tie’ klo 20 su: 22.8, 19.9, 17.10, 14.11, 12.12.2021. Radio Patmos ’Yksi tie’ joka ti klo 20:30 ja uusinta su klo 19:30.

Lue lisää: Menneet ohjelmat – Facebook – www.vainyksitie.net

30 vuotta Gospelmusaa…

Jo ihan pikkulikkana tuntemattomat sävelet alkoivat soida mielessäni. Myöhemmin tulin ymmärtämään, että se oli Jumalan lahja, jota tulee myös jakaa. Kirjoitin melodiat ylös ja esitin niitä tulevalle miehelleni. ’Herran siunaus’ -kappaleesta alkoi yhteinen tie ja nyt on takana yli 770 keikkaa, TV- ja radio-ohjelmia, kahdeksan albumia, useita singlejä ja työ jatkuu…

Katso: Miten laulut syntyvät? Keikkakalenteri, Net Shop, CD esittelyt, nuotteja, biisien sanoja

Suvivirsi

Viimekesänä, juuri ennen juhannusta äänitimme iki-ihanan, Suomen suvea sulostuttaneen kappaleen, joka saa silmät kostumaan varsinkin koulujen kevätjuhlassa…

Tänä kesänä monet suven juhlat on peruttu, mutta nyt voit laulaa minun ja viiden tyttäreni kanssa kesän ihanimman laulun, Suvivirren. Videolla on nähtävissä sanat, Suomen suvi ja tyttöjen touhut kesäisellä niityllä.

Äitienpäivänä julkaistu uusi kappale ’Laulan laulan’ on varsinaista kesämusiikkia, sillä sitä tahdittaa aurinkoinen reggaeton! Sanoihin on helppo yhtyä, ilo ja riemu nappaavat mukaansa. Kuvauspaikka on ihmeellisen kaunis Mallorcan Cala Pi.

Uusi single ’Laulan laulan’

YouTubesta löytyy sekä originaali musiikkivideo, sekä Lyrics-versio.

Yli 55 musiikkivideota

Keikoilla näytämme laulamani kappaleiden taustavideon yleisölle. Jokaisesta uudesta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, YouTubesta niitä löytyy yli 55 kappaletta. Musiikkivideokuvauspaikkoja ovat mm. Patmoksen saari, Korintti ja Jerusalem. Videolla vierailee myös Euroopan suurin kristillinen moottoripyöräkerho, Gospel Riders.

Hitsound Records tuottaa uusia musiikkivideoita n. joka toinen kuukausi. Katso 30 musiikkivideotani. Niitä on katsottavissa myös YouTubesta. Seuraa YouTubessa kanavaamme ’hitsoundrec’ niin saat ensimmäisenä tiedon uusimmista julkaisuista.

Sisustussivut

Sisustus-sivut kutsuvat mukaan sisustusleikkiin, jossa voit vinkkien avulla luoda itsellesi unelmakodin unohtamatta puutarhaa. Sivuilla esitellään myös erilaisia sisustustyylejä (Vintage, Nostalgo Paradisos, Shabby Chic jne).

Katso: Sisustustyylit, Sisusta koti kutsuvaksi, koko koti viihtyisäksi, Nostalgo Paradisos puutarha ja Sisustuslinkit

Onnelliset häät

Ikimuistoinen hääjuhla kannattaa järjestää tarkasti alusta loppuun saakka suunnitellen. Olen kerännyt parhaat vinkit sellaiseen hääjuhlaan, mitä sinä ja puolisosi, eivätkä vieraasi koskaan unohda. onnistuneeseen hääjuhlaan. Hääsivuilta löytyy kaikki onnistuneeseen hääjuhlaan.

Katso: Morsian, sulhanen, koristelu, valmistelut, hääleikit, bestmanin puhe, häämusiikki, hääohjelma, muistilista, kohtia Korkeasta Veisusta, morsiamen päiväkirja ja hääkuvia.

Vauva-sivut

Vaikka meillä ensin ei ollut toiveita omista vauvoista, Jumala päätti toisin: saimme kuusi pienokaista! Jännittävä odotusaika, ihmeellinen lapsen syntymä ja lapsen kehitys kiinnostivat niin paljon, että ’Vauva-sivut’ saivat alkunsa.

Katso: Raskauskalenteri, päiväkirja, lapsen kehitys, synnytyskertomukset, äitiysavustus, sairaalakassi, kätilöiden haastattelut, Ensimmäinen vuosi: Ravinto, vauvan kehitys, rokotukset, päiväkirja, vauvanhoito, vinkkejä arkeen, valokuva-albumi

Löytökoira-sivut

Kun asuin Espanjassa, sydämeni suli aina, kun näin yksinäisen koira-ressukan vaeltamassa pitkin katuja ilman omistajaa. Tutustuin sitten katukoirien pelastustoimintaan ja pian veinkin ensimmäisen katukoiran mukanani Suomeen. Sittemmin seitsemän muuta elämän kolhimaa karvakuonoa sai meiltä kodin.

Koirasivuilta löytyy löytöeläintarinoita, Espanjan koirakodin perustajan haastattelu ja paljon muuta..

Lue lisää: Löytökoirat intro, Saanko esitellä: Onnelliset löytökoirat, Lukijoiden kertomuksia löytökoirista, Koiratarhalla Espanjassa, Löytökoirien pelastajan haastattelu, Kuvia löytöeläntarhoilta Espanjasta

Elämän avaimet

Mistä löytyy onnellinen elämä? Sitähän kaikki lopulta toivovat ja sitä etsivät. Mitä usko, toivo ja rakkaus oikeasti merkitsevät? Mikä on elämän tarkoitus? Keitä enkelit ovat? Onko ihmiskunnalla toivoa? Siitä lähteestä, mistä miljoonat ennen minua, löysin vastaukset…

Katso: Elämän avaimet, Koskettavimpia kohtia, Psalmien kirja, Jumalan Poika, Kutsu