otsake.lappi
Näyttökuva 2021-10-19 kello 0.00.42 kopio 2
Näyttökuva 2021-10-19 kello 1.11.03 kopio
Näyttökuva 2021-10-18 kello 23.56.30 kopio
face.otsake.big.love kopio
Näyttökuva 2021-10-19 kello 1.26.43 kopio
previous arrow
next arrow

Uusimmat musiikkivideot, äänitteet, keikat, tuottamamme TV-ja radio-ohjelmat sekä aiheet: sisustus, löytökoirat, lapset, häät, suuret kysymykset ja vastaukset. Tervetuloa viihtymään sivuilla jopa yli 31 000 kuukausikävijän kanssa!

Vain yksi tie -ohjelmasarja jatkuu kahdeksannelle kaudelle!

Ilmestyskirjaa…

Mitä tapahtuu, kun gospellaulaja, ex-DJ, sinfoniaorkesteri, heavy-yhtye ja venäläinen kansanlauluryhmä kohtaavat?

Aina ja iankaikkisesti syntyi suoraan Ilmestyskirjan viidennestä luvusta: ’Aina ja iankaikkisesti’, jonka ensiesitys oli Loimu-tapahtumassa Akaan kirkossa.

Aavasaksan huipulla, tuhansien hyttysten keskellä kuvatun kappaleen sanat ovat suoraan Ilmestyskirjasta. Laulu on voimakkain koskaan julkaisemista sävellyksistäni!

Kappale julkaistiin singlenä suoratoisto-alustoilla, musiikkivideoina (suomi ja englanti), sekä TV7:llä Vain yksi tie -ohjelmassa.

TV- ja radio sarja ’Vain yksi tie’

Toimittamassamme ’Vain yksi tie’ -ohjelmassa kuullaan mm. ex-vankien ja muiden mielenkiintoisten persoonien elämäntarinoita, Harrin kertomuksia live-elämästä ja uusimpia musiikkivideoitani.
Ohjelmat nähdään Taivas TV7:llä kerran kuukaudessa sunnuntaisin ja kuullaan Radio Patmoksella tiistaisin ja sunnuntaisin (katso taajuudet). Tervetuloa seuraamme!

TV7 ’Vain yksi tie’ seuraavasti sunnuntaisin klo 20. 9.1.2022, 6.2, 6.3, 3.4, 8.5, 29.5 ja 26.6. Radio Patmos ’Yksi tie’ joka ti klo 20:30 ja uusinta su klo 19:30.

Lue lisää: Menneet ohjelmat – Facebook – www.vainyksitie.net

Vain yksi tie – YouTube kanava

Nyt myös YouTube-kanavalta voit seurata ’Vain yksi tie -ohjelmia. Tiedä ohjelmista ensimmäisenä ja tilaa ’Vain yksi tie’ kanava!

Single julkaisu ’Elää saan’

Juu, saati Jokaisen elämä on tärkeä ja sillä on merkitys. Vasta kun luulet menettäväsi elämäsi, ymmärrät sen arvon. Näissä tunnelmissa…

Yli 70 musiikkivideota

Keikoilla näytämme laulamani kappaleiden taustavideon yleisölle. Jokaisesta uudesta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, YouTubesta niitä löytyy yli 70 kappaletta. Musiikkivideokuvauspaikkoja ovat mm. Patmoksen saari, Korintti ja Jerusalem. Videolla vierailee myös Euroopan suurin kristillinen moottoripyöräkerho, Gospel Riders.

Pikku-Lumina tanssii ja äiti laulaa…

Videolla mukana pieni päivänsäteeni, kuudes lapseni Lumina.

Single ’Laulan laulan’

’Laulan laulan’ on aurinkoinen reggaetonin tahdittama kappale. Kappale oli keikkayleisön ykkönen, ehkä siksi, koaka sanoihin on helppo yhtyä ja ilo nappaa mukaansa! Kuvauspaikka on ihmeellisen kaunis Mallorcan Cala Pi.YouTubesta löytyy sekä originaali musiikkivideo, sekä Lyrics-versio.

Hitsound Records tuottaa uusia musiikkivideoita n. joka toinen kuukausi. Niitä on katsottavissa YouTubesta, TV7 Arkista ja Vain yksi tie -ohjelmista. Seuraa YouTubessa kanavaamme ’hitsoundrec’ niin saat ensimmäisenä tiedon uusimmista julkaisuista. Kotisivuiltani löydät myös musiikkivideoita.

Yli 30 vuotta Gospelmusaa…

Jo ihan pikkulikkana tuntemattomat sävelet alkoivat soida mielessäni. Myöhemmin tulin ymmärtämään, että se oli Jumalan lahja, jota tulee myös jakaa. Kirjoitin melodiat ylös ja esitin niitä tulevalle miehelleni. ’Herran siunaus’ -kappaleesta alkoi yhteinen tie ja nyt on takana yli 770 keikkaa, TV- ja radio-ohjelmia, kahdeksan albumia, useita singlejä ja työ jatkuu…

Katso: Miten laulut syntyvät? Keikkakalenteri, Net Shop, CD esittelyt, nuotteja, biisien sanoja

Sisustus-sivut

Sisustus-sivut kutsuvat mukaan sisustusleikkiin, jossa voit vinkkien avulla luoda itsellesi unelmakodin unohtamatta puutarhaa. Sivuilla esitellään myös erilaisia sisustustyylejä (Vintage, Nostalgo Paradisos, Shabby Chic jne).

Katso: Sisustustyylit, Sisusta koti kutsuvaksi, koko koti viihtyisäksi,Nostalgo Paradisos puutarha ja Sisustuslinkit

Onnelliset häät

Hääjuhla kannattaa järjestää tarkasti alusta loppuun saakka suunnitellen. Olen kerännyt parhaat vinkit sellaiseen hääjuhlaan, mitä sinä ja puolisosi, eivätkä vieraasi koskaan unohda. onnistuneeseen hääjuhlaan. Hääsivuilta löytyy kaikki onnistuneeseen hääjuhlaan.

Katso: Morsian, sulhanen, koristelu, valmistelut, hääleikit,bestmanin puhe,häämusiikki,hääohjelma, muistilista, kohtia Korkeasta Veisusta, morsiamen päiväkirja ja hääkuvia.

Hääjuhlaa viettivät kanssamme koirien lisäksi myös pikku ystävämme Henriikka

Vauva-sivut

Vaikka meillä ensin ei ollut toiveita omista vauvoista, Jumala päätti toisin: saimme kuusi pienokaista! Jännittävä odotusaika, ihmeellinen lapsen syntymä ja lapsen kehitys kiinnostivat niin paljon, että ’Vauva-sivut’ saivat alkunsa.

Katso: Raskauskalenteri, päiväkirja, lapsen kehitys, synnytyskertomukset, äitiysavustus, sairaalakassi, kätilöiden haastattelut, Ensimmäinen vuosi: Ravinto, vauvan kehitys, rokotukset, päiväkirja, vauvanhoito, vinkkejä arkeen, valokuva-albumi

Löytökoira-sivut

Kun asuin Espanjassa, sydämeni suli aina, kun näin yksinäisen koira-ressukan vaeltamassa pitkin katuja ilman omistajaa. Tutustuin sitten katukoirien pelastustoimintaan ja pian veinkin ensimmäisen katukoiran mukanani Suomeen. Sittemmin seitsemän muuta elämän kolhimaa karvakuonoa sai meiltä kodin.

Koirasivuilta löytyy löytöeläintarinoita, Espanjan koirakodin perustajan haastattelu ja paljon muuta..

Lue lisää: Löytökoirat intro, Saanko esitellä: Onnelliset löytökoirat, Lukijoiden kertomuksia löytökoirista, Koiratarhalla Espanjassa, Löytökoirien pelastajan haastattelu, Kuvia löytöeläntarhoilta Espanjasta

Elämän avaimet

Mistä löytyy onnellinen elämä? Sitähän kaikki lopulta toivovat ja sitä etsivät. Mitä usko, toivo ja rakkaus oikeasti merkitsevät? Mikä on elämän tarkoitus? Keitä enkelit ovat? Onko ihmiskunnalla toivoa? Siitä lähteestä, mistä miljoonat ennen minua, löysin vastaukset…

Katso: Elämän avaimet, Koskettavimpia kohtia, Psalmien kirja, Jumalan Poika, Kutsu