Lämpimästi tervetuloa!

Täältä löydät uusimmat musiikkivideot, äänitteet, keikkapaikat, tuottamamme TV-ohjelmat, radio-ohjelmat sekä suosituimmat kategoriat uudelleen päivitettynä: sisustus, löytökoirat, lapset, häät, elämän suuret kysymykset ja vastaukset. Tervetuloa viihtymään sivuilla jopa yli 31 000 kuukausittaisen vierailijan kanssa!

Ajankohtaista

TV ja Radiosarja jatkuu!

Toimittamassamme ohjelmasarjassa kuullaan mm. ex-vankien elämänmuutostarinoita ja musiikkivideoitamme.
Ohjelmat nähdään ja kuullaan sekä Radio Patmoksella joka ti klo 20:30 ja uusinta su klo 19:30 (katso taajuudet), että Taivas TV7:llä kerran kuukaudessa sunnuntaisin seuraavasti: 10.1, 7.2, 7.3, 4.4, 2.5, 30.5 ja 27.6.2021. Tervetuloa seuraamme!

Yli 50 musiikkivideota

Keikkaillessamme näytämme laulamani kappaleiden taustavideon samaan aikaan. Jokaisesta uudesta kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, niitä löytyy YouTubesta jo yli 50 kappaletta! Musiikkivideokuvauspaikkoja ovat mm. Patmoksen saari, Korintti ja Jerusalem. Videolla vierailee myös Euroopan suurin kristillisen moottoripyöräkerho, Gospel Riders.

Gospelmusiikista

Musiikki on valtavan hieno asia! Se luo voimakkaita tunteita, tuo mieleen muistoja, se voi vallata sydämemme kokonaan. Minulle kävi näin 6-vuotiaana, kun tuntemattomat sävelet alkoivat soida mielessäni. Myöhemmin sain ymmärtää, että se on Jumalan lahja. Kirjoitin sitten ne ylös ja esitin tulevalle miehelleni. Siitä alkoi yhteinen taival ja nyt on takana yli 760 keikkaa ja kahdeksas albumi julkaistiin 7.3.2020. Saan jakaa sitä, mitä minulle annettiin – kerran kauan sitten…

Sisustussivut

Sisustus-sivut kutsuvat mukaan sisustusleikkiin, jossa voit vinkkien avulla luoda itsellesi unelmakodin. Sivuilla esitellään sisustustyylit (Vintage, Nostalgo Paradisos, Shabby Chic jne).

Onnelliset häät

Voiko nainen enempää toivoa kuin ihanan, uskollisen miehen ja romattisen, ikimuistoisen hääpäivän… Hääsivuilta löytyy kaikki onnistuneeseen hääjuhlaan.

Vauva-sivut

Vaikka meillä ensin ei ollut toiveita omista vauvoista, Jumala päätti toisin: saimme kuusi pienokaista! Jännittävä odotusaika, ihmeellinen lapsen syntymä ja lapsen kehitys kiinnostivat niin paljon, että ’Vauva-sivut’ saivat alkunsa.

Elämän avaimet

Mistä löytyy onnellinen elämä? Sitähän kaikki lopulta toivovat ja siitä unelmoivat. Mitä usko, toivo ja rakkaus oikeasti merkitsevät? Mikä on elämän tarkoitus? Keitä enkelit ovat? Onko ihmiskunnalla toivoa? Miljoonien samoin ajattelevien ihmisten tavoin löysin vastaukset…

Löytökoira-sivut

Sydämessäni on aina ollut erityinen paikka katukoirille. Kun asuin Espanjassa, sydämeni suli aina, kun näin yksinäisen koira-ressukan vaeltamassa pitkin katuja ilman omistajaa, ilman rakkautta. Ei kauaakaan, kun tutustuin katukoirien pelastustoimintaan ja vein ensimmäisen katukoiran mukanani Suomeen, sitä seurasi seitsemän muuta elämään kolhimaa karvakuonoa, jotka saivat meitä kodin. Koirasivuilta löytyy tarinoita löytöeläimistä, infoa eläimen tuomisesta ulkomailta, löytöeläinhoitolat ja Espanjan koirakodin perustajan haastattelu.