Vain yksi tie TV-ohjelmasarja

Kaksi vuotta työstimme ideaa, hankimme kalustoa ja harjoittelimme, saimme opastusta tuottajalta ja sitten… ensimmäinen TV-ohjelmamme oli valmis! ’Vain yksi tie’ osa 1 näytettiin TV7:llä 8.1.2017.

Ohjelma rakennettiin hyvin monipuolisesti. Puoleen tuntiin mahdutettiin kolme osiota.

  • Entisten vankien koskettavia todistuksia, joita 15 vuotta vankilatyötä tehneinä olemme keränneet arkistoon.
  • Harrin puheita, joita olen saanut kuunnella pian 20 vuotta ja yhä innolla kuuntelen. Harri kertoo tosikertomuksia elävästä elämästä
  • Musiikkivideoitani, joita olemme kuvausmatkoilla tehneet reilut 30 kappaletta. Niitä on kuvattu mm. Patmoksen saarella, Espanjassa, Unkarissa ja Israelissa, sekä moottoripyöräjengin (Gospel Riders) kanssa useaan otteeseen

Nyt ohjelmia on näytetty 26 kappaletta ja sarja saa yhä jatkoa. Se on ollut monta kertaa koko TV aseman katsotuin, mistä olemme ollet hyvin yllättyneitä ja iloisia! Mitä sinä ajattelet ja miten koet ohjelmamme, käy katsomassa yksi tai vaikka kaikki lähes 30 eri jaksoa TV7 arkistosta! Voit sitten lähettää mailiini palautetta 🙂

  • Lisää voit lukea lukea osoitteesta www.vainyksitie.net
  • Vain yksi tie ohjelmien musavideot
  • Vain yksi tie Facebookissa

Vankilapäivä Akaassa 27.4.2019

Suuren suosion saavuttanut vankilalähetyspäivä järjestetään toista kertaa. Toivoa on… pääpuhujaksi tulee Lauri Late Johansson. Häntä pidettiin paatunena rikollisena ja toivottamana tapauksena, mutta Jumala muutti hänen elämänsä.

Yksi Suomen tunnetuimmista vangeista, Lauri ’Late Johansson, vapautuu vankilasta 1.kesäkuuta 2020. Sitä ennen hän pääsee valvottuun koevapauteen 1. joulukuuta 2019. Yhteensä hän on istunut tätä tuomiota silloin 18 vuotta.

Hänen elämänsä muuttui, kun hän tuli uskoon Riihimäen vankilassa 12 vuotta sitten. Uskoontulon jälkeen hän tunnusti entisen murhan lisäksi kaksi murhaa lisää.

Lauri Johansson oli puhumassa Akaan kirkossa tasan neljä vuotta sitten, jolloin paikalla oli noin 200 ihmistä. Nyt Late on taas mukana Akaan kirkossa järjestettävässä tilaisuudessa Toivoa on… 27.4. Samana päivänä on myös päivätilaisuus klo 14 Akaan seurakuntasalissa 2.krs, joka on suunnattu kaikille kristillistä vankilatyötä tekeville, sekä siitä kiinnostuneille.

Mukana rovasti Vesa Mäkelän vetämä koulutushetki. Puhumassa myös Akaan seurakunnan entinen diakoni Aila Laaksonen ja vankilatyötä jo vuosia tehneet Seija Kinnari ja Ulla Mikkola. Entisiä ja nykyisiä vankeja edustavat Pauli Joona, Jute Vapaavuori ja Jussi Taipale.

Suuri iltajuhla on klo 18 Akaan kirkossa. Puhumassa on kansanedustaja, entinen ministeri, Päivi Räsänen, jolla on myös itsellään ’vankilataustaa’, sillä hänen isänsä oli Konnunsuon vankilan tilanhoitaja. Puhujina myös Lauri ’Late’ Johansson, vankilalähetti Osmo Räisänen, Kylmäkosken vankilan pappi, rovasti Vesa Mäkelä, vs. Kirkkoherra Ensio Partanen, musiikissa Juha Salmesvuoren ja kirkkokuoron lisäksi ’Porvoon Pavarotti’ Leukku Stennroos ja ’meikkis’ 🙂

Tilaisuuksissa mukana siis yhteensä kolme nykyistä vankia, kolme entistä vankia ja kolme pappia. Molempiin tilaisuuksiin vapaa pääsy. Iltatilaisuus kuvataan TV7 ohjelmasarjaa varten.

Tervetuloa!

Tsekkaa tilaisuuden mainos YouTubesta