Lapset

Millainen maailma olisi ilman lapsia ja eläimiä? Kylmä ja kova. Jumala antoi meille kuuusi pienokaista, vaikka lääkäri sanoi toisin. Ymmärsin, miten lapset todella ovat Jumalan lahja! Miten ihmeellisesti pikkuinen rakentuu ja kuinka jo muutama viikkoisena, sillä on jo tarkoitus… elää elämä.

Esikoista odottaessani hankin paljon tietoa odotusajasta. Kirjoitin asioita ylös ja täydensin niitä jokaisen odottamani lapsen aikana, kirjoittaen samalla tarkkaa päiväkirjaa. Niin syntyi odotuskalenteri iloksi ja vinkiksi kaikille odottaville äideille.

Jokainen synnytys oli erilainen kaikkien kuuden lapsen kohdalla, siksi halusin jakaa tunnelmia muiden äitien kanssa tästä maailman ihmeellisimmästä tilanteesta, kun uusi elämä syntyy. Synnytyskertomukset vievät sinut jännittäviin tunnelmiin…

Kätilö tekee äärettömän arvokasta työtä. Hänen kädessään on äidin ja syntyvän lapsen elämä hyvin pitkältä. Kohdalleni osui ihania kätilöitä, joilta pyysi haastattelun sinua varten!

Kun vauva sitten muutti taloon, kaikki muuttuu… ihanalla tavalla! Keräsin ensimmäisen vuoden kohokohdat, ruokavalion, vinkit ja kaiken muun hyödyllisen, jotta voit viettää pienokaisesi kanssa ikimuistoisen ensimmäisen yhteisen vuoden.

Suomessa olemme onnellisia, koska Arvo Ylppö sai aikaan neuvolatoiminnan. Neuvolassa saamme ilmaista neuvoa, hoitoa, rukotuksia ja tukea ensimmäisiin vuosiin oman pikku aarteemme kanssa. Sain omalta äitiysneuvolan terveydenhoitajaltani sekä lastenpuolen terveydenhoitajalta mielenkiintoiset haastattelut.

Tervetuloa jakamaan kallisarvoiset hetket kanssani!