SINGLENJULKAISUKONSERTTIKIERTUE

Esittelyssä kiertue, jossa julkaistiin Mia Joen neljäs CD-single 'Nooa'

Musiikin synty   CD esittelyt   Sanat   Nuotit   Keikat   Keikalta   Videontekoa   Net Shop

 

Levynjulkaisukonsertti  CD-single Mia Joki 'NOOA'

TAPAHTUMIEN YÖ, Vanha Kirkko, Keskustori, Tampere

 

Tampereen yössä vietettiin ikimuistoista ja tunnelmaltaan koskettavaa iltaa. Aikaa oli reilu tunti. 180 ihmistä vieraili konsertissa tuona aikana. Mia Joki esitti 10 laulua, joista kahteen pyydettiin yleisöä mukaan. Tuomiokirkon rovasti, Esa Eerola, toimi illan juontajana ja uuden singlen julkaisijana. Single kappaleeksi oli valittu tulevan Cd:n raita 'Nooa'. Se on pysäyttänyt ihmisiä sanotuksellaan sekä mukaan tempaisevalla rytmillään, jossa pizzicatot soittavat nopeudella, johon pystyy harva viulisti. Valkoisiin pukeutunut Mia antautui konserttiinsa täydestä sydämestä. Hän esitti kappaleet myös liikkein, joka ei ollut lava esiintymistä vaan näytti luontuvan kuin itsestään. Taustavoima, Harri Joki, poimittiin miksauspöydän takaa myös lavalle. Esa Eerola haastatteli avioparia huumorimielessä esittäen yllättäviä kysymyksiä. Lopussa hän ojensi Mialle kauniin vaaleanpunaisen ruusupuskan, joka annettiin koko yleisönkin puolesta. Cd-singlet myytiin yhtä lukuun ottamatta loppuun, musiikki näytti tehneen yleisöön vaikutuksen. Varsinkin kappaleet Usko Herraan Jeesukseen' ja 'Nooa' pysäyttivät. "Konsertti kosketti" - se oli kymmenien ihmisten palaute illasta.

Seuraava kutsu oli Tampereen paikallislehdessä päivää ennen Tapahtumienyötä..

Gospelia Tapahtumien yössä

Laulaja ja lauluntekijä Mia Joen sävellyksistä on julkaistu jo neljä CD:tä. Uusin, järjestyksessä viides levy "Kuin kyyhkynen" on lähes valmis. Esimakua uudelta levyltä kuullaan jo torstai-illan konsertissa Tapahtumien yössä Vanhassa kirkossa kello 21-22, jolloin julkaistaan myös levyltä lohkaistu single "Nooa". Uuden levyn musiikki poikkeaa aikaisemmasta; se on hämmästyttävä yhdistelmä Suomi gospelia ja sinfoniaa.

Viiden löytökoiran ja pienen Olivia -tytön (2) äiti istuu usein pianon ääressä, vaikka eloisa perhe vaatiikin kovasti huomiota, siitä huolimatta sävellyksiä on syntynyt jo yli puolitoista sataa. Huomiota ovat herättäneet myös Mian sivut (www.miajoki.com), joilla on yli 29 000 kävijää kuukaudessa!

Tapahtumien yön tilaisuudessa on mukana myös rovasti Esa Eerola. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestää Tuomiokirkkoseurakunta. Samana iltana Lähetyksen Tapulikuppila kutsuu Tapahtumien yön kävijöitä Vanhan kirkon kellotapuliin kello 19-23.

Tamperelainen 10.8.2005   - Lisää valittuja paloja lehtijutuista Täällä

KUUNTELE NÄYTTEITÄ NOOA SINGLESTÄ HITSOUNDIN SIVUILLA TÄÄLLÄ

 

 

CD:n äänitysvaiheista...

Hitsound Studiolla pitää kiirettä. Julkaisupäivä on sovittu sekä sitä seuraavat kiertuepäivät. Laulujen äänitys käynnissä. Viikon aikana pitää tapahtua vielä paljon. Uusin Cd koostuu pääosin Mia Joen ennen julkaisemattomista sävellyksistä. Tyyliltään musiikki eroaa kaikista edellisistä Hitsound äänitteistä. Levyä voisi kuvailla sanoilla 'Gospel Sinfoniaa', jossa klassinen musiikki saa nykyaikaisen otteen (Synthetizer Orchestra).

Näytteitä tältä uudelta levyltä on saatu kuulla jo viimeaikaisissa esiintymisissä. Hyvää palautetta  ovat saaneet mm. kappaleet 'Jeesus on ainoa', Hän tahtoo sut lähelle' ja 'Nooa'. Nooa -kappaleesta nousikin singlekappale, mikä saa rinnalleen vielä toisia raitoja

Videot on kuvattu Espanjassa kappaleisiin: 'Isä meidän', 'Ota käsi käteen' ja 'Jeesus on ainoa'.

 

 

    Levynjulkaisukiertue

TAMPERE  11.8 klo 21 Tapahtumien Yö, Keskustori, Vanha Kirkko

TERVAKOSKI  21.9  Seurakuntatalo, auditorio 

TAMPERE 25.9 klo 16 Hervannan kirkko

HÄMEENLINNA 9.10 klo 18 Keskusseurakunta

TOIJALA 15.10 klo 19 Akaan kirkko

FORSSA 26.10  klo 19 Forssan kirkko

TAMPERE 30.10 klo 18 Lähetyskoti

TOIJALA  20.11 klo 19  Akaan kirkko

TERVAKOSKI 23.11 klo 19 Seuratalo

RYTTYLÄ 18.12  klo 19 Ryttylän Kurssikeskus

 

SINGLE:n tunnuskohta

Uskon kautta rakensi Nooa, saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi.. Heb.11:7


_______________________________________________________________________

Lisää aiheesta Musiikki:

Musiikin synty   CD esittelyt   Sanat   Nuotit   Keikat   Keikalta   Videontekoa   Net Shop