KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS VALOKUVAUS HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP
 

THE WORD OF THE LIFE...

'Minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

Pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä!

Hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."

Valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet". Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi. Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."  (Ilm.21:1-8)

______________________________________________________________________

Miten lohduttavaa luettavaa tämän maailman keskellä.  Varsinkin, jos asiat ovat kunnossa Jumalan kanssa.

Taas sille, jolla ei vielä ole, Jeesus sanoo 'Minä annan janoavalle elämän vettä lähteestä lahjaksi' -lähteestä joka ei koskaan kuivu, vaan se 'pulppuaa' iankaikkiseen elämään.

Hyvin pian koittaa aika, jolloin on kyse elämämme valinnasta. Olemmeko valinneet oikein tämän lyhyen elämämme aikana. Olemmeko valinneet elämän tien vai hyljänneet sen.

Elämä on Jeesus. Yksin Hän voi viedä meidät iankaikkiseen elämään. Tämä maailma korostaa kaikkea ulkoista: pitää olla menestyvä, rikas ja kaunis. Mutta miten ihmisen sisäinen elämä? Kuinka monta menestyvää, rikasta ja kaunista on haudattu kylmään maahan, kuinka moni heistä on itse lopettanut elämänsä? Haudalla pappi siunaa sielun taivaaseen, vaikka ihminen ei ole koskaan edes ajatellut taivaaseen menoa. Oletko sinä?

Jumala haluaa pelastaa meidät, mutta ainoastaan, jos itse tahdomme. Hän kunnioittaa tahtoamme. Hän tarjoaa iankaikkista elämää Pojassaan Jeesuksessa, meidän valintamme on otammeko Jeesuksen vastaan. Hän kutsuu meitä 2-3 kertaa elämämme aikana. Jos emme vastaa myöntävästi, papin sanat haudallamme ovat valetta. Sielumme ja henkemme joutuu iankaikkiseen kadotukseen, jossa tuska viiltää meitä aina, sammumatta koskaan. Tuo paikka on valmistettu vain Paholaiselle ja hänen enkeleilleen, ei ihmiselle. Mutta voi miten moni sinne on menossa ja vielä tietoisesti. Ystävä kallis, älä menetä kutsuasi. Oman itsesi tähden, elämäsi tähden, perheesi tähden.

Kutsu elämään TÄÄLLÄ

 

KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS VALOKUVAUS HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP