MITÄ RAKKAUS ON? kiertue

Esittelyssä levynjulkaisukiertue, jossa julkaistiin Mian soolo Cd 'What Is Love About'

            

Levynjulkaisukiertue oli seuraavissa kaupungeissa

TOIJALA 20.03 Akaan Kirkko

TAMPERE 24.03 Ristinarkun Yläaste/Messukylän lukio (juhlasali)

HÄMEENLINNA 11.5, Naisvankila

JOKIOINEN 12.5, Jokioisten Kirkko

TERVAKOSKI 19.5, Tervakosken Kirkko

 

 

Kirkkokonsertti        Konsertti koululla        (klikkaa nimeä)

Tervetuloa mukaan seuraamaan kiertuetta!

Seuraavassa Akaan Seutu-lehden juttu ensimmäisestä konsertista:

_________________________________________________________________________

Mitä rakkaus on?

- Sanan- ja rukouksen illassa tarjolla elävää musiikkia ja elävää Sanaa

Sanan- ja rukouksen illassa ensi sunnuntaina Akaan kirkossa julkaistaan Mia Joen CD 'What Is Love About'. Mia Joki yhdessä miehensä Harrin kanssa vastaa muutenkin illan musiikista.

Illassa tarjolla elävän musiikin lisäksi kuullaan tuoreita terveisiä Jumalan Sanasta, jota jakaa evankelista, piirijohtaja Lasse Jussila Orivedeltä. Hänellä on takanaan tuhansia ajettuja kilometrejä kaikkialla Suomessa satoja kohtaamisia ja keskusteluja monenlaisten Jumalaa etsivien ihmisten kanssa. Hän on vakuuttunut evankeliumin muuttavasta voimasta ja nähnyt sen monen kohdalla omin silmin. Lasse Jussila haluaa julistaa evankeliumia tämän päivän ihmiselle tämän päivän ihmisen
kielellä.

Taiteilija Olli Joen tytär, Mia Joki 29, on laulaja/lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi gospel-musiikillaan aikaisempien levyjensä, lehtijuttujen ja tv-haastattelujen kautta. Mian sävellyksistä on
julkaistu jo 3 CD:tä, mutta tämä on hänen ensimmäinen soololevynsä. Neljän löytökoiran ja pikku Olivian (1v) äiti rakastaa musiikkia ja purkaa siihen elämäänsä.

15-vuotiaana Mia vietti Espanjassa vuoden yksinään, silloin alkoi myös säveltäminen. Latinalaisvaikutteet jättivät jälkensä hänen musiikkiinsa. Matkat Israeliin ja askeleet pitkin Via Dolorosaa antoivat sanat lauluihin, jotka sittemmin levytettiin. Mia eläytyy musiikkiinsa koko
sielustaan, sen ovat tuhannet kuulijat saaneet nähdä ja kokea. Konsertit ja esiintymiset ulottuvat festareilta vankiloihin, häistä hautajaisiin.
'Suurinta on tiedostaa olevansa itse Jumalan käytössä ja siten oikealla paikalla elämässään' - Mia toteaa.

'What Is Love About' CD on neljäs albumi nuoren naisen kynästä: Tarina todellisesta Rakkaudesta. CD:llä kuullaan useita rytmikkäitä sävellyksiä. Mukana myös tunteikkaita jousisovituksia ja tunnelmia
rakkaudesta. Cd:n kappaleet on valittu yli 150 sävellyksen joukosta.

"Tämä Pääsiäinen tuo mukanaan jotain suurta. Kaksi vuotta valmisteltu sooloalbumi julkaistaan. Haluan tehdä oman osani kertoakseni maailmalle, mistä löytää todellisen rakkauden ja miten se muuttaa kaiken."

 

Akaan Seutu 18.3.2005

 

 

Pääsiäiskonsertti yli 500 oppilaalle

Tunnelma koulun juhlasalissa oli odottava. Koko Messukylän koulu ja lukio istui himmeästi valaistussa juhlasalissa.

Oppilaiden runo -ja tanssiesityksen jälkeen Mia Joki jatkaa konsertillaan. Alusta alkaen oppilaat olivat mukana musiikissa. Mia kertoo, ettei koskaan ole saanut näin hyvää yleisöä konserttiinsa. Hän jatkaa 'Vaikka me ihmiset emme ole toisillemme uskollisia, niin muistakaa, Jumala on aina uskollinen loppuun asti'. Täydestä hiljaisuudesta alkaa soimaan kappale 'I Miss you', joka päättyy vihellyksiin. Liikehdintää yleisössä saa aikaan Mian kuvailu seuraavasta kappaleessa, jossa kerrotaan tapaamisesta Herran kanssa kasvoista kasvoihin. 'Sitä on vaikea nyt kuvitella, mutta kerran se aika koittaa' - hän todistaa.

Yleisön suosikiksi nousi tulevalle levylle kaavailtu 'Nooa', kappaleen soidessa sadat jalat tömisyttävät jalkoja ja kädet taputtavat tahtia. Valkokankaalle heijastetaan kuvia kappaleen tarinasta, joka luo oman tunnelmansa juhlasaliin. Seija Kuisma ojentaa ison kukkakimpun Mialle, joka hymyssäsuin poistuu lavalta..

_______________________________________________________________________

takaisin pääsivulle

Lisää aiheesta Musiikki:

Synty  Video  1.Soolo CD  2.Soolo CD  2.Single  1.Single  Sanat  Nuotit  Keikat  Keikalta  Shop