KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS VALOKUVAUS HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP

Musiikin synty  CD esittelyt  Sanat  Nuotit  Keikat  Keikalta  Julisteet  Videot  Videontekoa  Net Shop

Tervetuloa mukaan... KEIKALLE !

TORILLA OHJELMAA KOKO PERHEELLE

Make Merimies, Late Laivakissa, Miiisu Merikapteeni ja Mauno Merirosvo valmistautuvat uusiin haasteisiin.
Jos kaipaatte iloista kristillistä ohjelmaa koko perheelle, ottakaa yhteyttä, niin katsotaan kalenterista sopiiko päivä meille kaikille. Sitten Miisu seurueineen pakkaa laukkunsa ja suunnistaa paikan päälle. Laulatamme tutuilla kappaleilla kuulijoita sekä esitämme Miisun omia sävellyksiä. Late Laivakissa hauskuttaa lapsia ja jakaa karkkia. Maailman kiltein Merirosvo juontaa, soittaa kitaraa Maken kanssa ja järjestää pikku kilpailuja teeman mukaan. Lue lisää: akaanmajakka.blogspot.com
(oikealla) 'Miisu Merikapteenina' puhun ja laulan Akaan Majakan näköalatasanteelta Toijalan torilla
(Yllä)
Esiinnymme yhdessä kappaleessa 'Poika syntynyt on'

Ostoskeskuskiertueella jouluna

Jouluinen Gospelkonsertti-kiertue kattoi ostoskeskukset Espoon ja Vantaan alueella (JUMBO, Myyrmanni, Lundi)

'Näin sydämeeni joulun teen ja mieleen...'

 

Ostoskeskus Myyrmannin kaunis joululava

 

 

 

Tiimityöskentely..

on suuri apu ja tuki keikkailussa etenkin ulkopaikkakunnilla. Ostoskeskuskiertueella kuvan iloinen joukko otti vastuun roudaamisesta, miksaamisesta, esiintymisestä, mainonnasta jne.

Lastenhoito sujui kolmelta ammattilaiselta muitta mutkitta. Tervakosken väki on innokkaasti mukana tapahtumien järjestelyissä. Gospelkonsertit ja tapahtumat järjestetään Seuratalon elokuvateatterissa.

 

 

Levynjulkaisu Helsingissä 4.11.06

Taivas kuulee -kiertue starttasi kiertueensa Helsingistä 4.11.06 Hotelli Arthurin juhlasalista.

Kiertueen ensitapahtumassa julkaistiin myös odotettu CD: Mia Joki 'Kuin kyyhkynen'.

Kuvassa Hitsound levy-yhtiön edustaja luovuttaa kukat Mialle, onnitellen levynjulkaisusta.

 

Kuva: Veikko Savijoki

Riitta Savijoen runoon perustuva kappale uutuus CD:llä on nimeltään 'Usko Herraan Jeesukseen'. Tästä rohkeasta ja nopearytmisestä ennakkosuosikista tehtiin myös singleversio. Riitta tulee uskollisesti konsertteihin kauempaakin.

 

Kuva: Veikko Savijoki

 

Porukka kasaan ja kitarat vireeseen

Sakari Kotipelto ja Harri testaavat

Äänentoisto on kasattu torille, aurinko paistaa ja porukkaa liikkuu kadulla. Osa kulkee ohi - osa jää kuuntelemaan.. 'Katukonsertit' on haastavia, mutta antoisia. Mielenkiintoisia keskusteluita syntyy lauluesitysten lomassa. Moni pysähtyy, kun sanat puhuttelevat, sydämeen syntyy jano. On vain yksi, joka voi tyrehdyttää sen: 'Jesus Christ'.

Keskustori, Tampere

Johannan takki kertoo kaiken

Olisi niin paljon kerrottavaa..

kuinka löytää rauhan ja turvan, elämän sisällön ja tarkoituksen

 

 

'Jumala, minun sydämeni on valmis, minun sydämeni on valmis: minä tahdon veisata ja soittaa. Heräjä, minun sieluni; heräjä, harppu ja kannel. Minä tahdon herättää aamuruskon. Herra, sinua minä kiitän kansojen joukossa, veisaan sinun kiitostasi kansakuntien keskellä. Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu hamaan taivaisiin, ja sinun totuutesi pilviin asti. Korota itsesi yli taivasten, Jumala, ja kunniasi yli kaiken maan.' Psa 57:7-11

 

On turvallista olla Jumalan käytössä. Hän on se, joka tietää, mitä yllättävätkin siirrot elämässä tuovat mukanaan, eikä hän tahdo tehdä omalleen mitään pahaa.

Kiitoskukkaset ojentaa Tuomiokirkon rovasti Esa Eerola Tampereen Vanhassa kirkossa Tapahtumien yönä, jolloin julkaistiin single 'Nooa'.

Jos on itse löytänyt aarteen - haluaa jakaa sen muiden kanssa

Pelasta ne, joita kuolemaan viedään,

pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat.

Jos sanot: "Katso, emme tienneet siitä", niin ymmärtäähän asian sydänten tutkija; sinun sielusi vartioitsija sen tietää, ja hän kostaa ihmiselle hänen tekojensa mukaan. San.24:11-12

Ihana ilta takana ja roudauskin melkein hoidettu

 

 

Jokainen on tärkeä

Joskus konserteissa tai illanvietoissa on 7 ihmistä, joskus satoja. On oltava aina sillä mielellä, että Jumalalla voi olla sanottavaa juuri tälle ihmiselle. On tietysti ilo nähdä penkit täynnä ja kuulijoiden odottavat ilmeet.

Roudari, miksaaja, juontaja, saarnaaja, musiikintekijä... Yhdestä miehestä on moneksi - Jumalan avulla!

 

Parasta tässä on se, että kaikki on tosissaan ja kaikilla on annettavaa. Yhdellä musiikki, toisella Jumalan Sana, kolmannella todistus, neljäs tarjoaa kahvit ja viides haluaa rukoilla muiden puolesta. Vastuutiimi on kuin perhe, joka tuntuu tuntevan toisensa hyvin, vaikka näkisikin ensimmäistä kertaa.

 

Paikalliset: isä ja poika, selittävät hautausmaan historiaa sodan ajalta. Kaunis Jokioisten kirkko takana.

'Jälkipuintia'

Kun lähtee keikalle matkoihin menee puolesta tunnista 3-4 tuntiin, äänentoiston pystyttämiseen tulee laskea tunti, purkamiseen tunti, itse tilanteeseen n.2 tuntia, ja sitten - se ihana 'jälkipuinti' - yksi parhaimmista vaiheista. Silloin saa kuulla palautetta, keskustella elämästä ja puida asioita läpi yhdessä erilaisten ihmisten kanssa. Yksi keikka muualle kuin kotikaupunkiin kattaa koko päivän - mutta antaa valtavasti!

 

Musiikin synty  CD esittelyt  Sanat  Nuotit  Keikat  Keikalta  Julisteet  Videot  Videontekoa  Net Shop

KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS VALOKUVAUS HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP