Leikkejä Häihin 3

Leikit auttavat ihmisiä tutustumaan toisiinsa ja vapauttamaan jäykkää tunnelmaa. seuraavassa hauska leikkivinkki iloiseen hääjuhlaan!

Lisää leikkejä  ♥ täällä

Pakettileikki

 

Leikin kulku: Hauska leikki, jossa vieraat tutustuvat hieman toisiinsa. Osta hääparille joku hauska lahja ja paketoi se. Laita lahjan päälle esim. itseliimautuvia lappuja 10 kpl:een pino, joista jokaiseen on kirjoitettu kuvaus siitä, kuka paketin seuraavaksi saa. Kuvaus ei saa oolla kenenkään ulkonäköä loukkaava, että kaikille jäisi leikistä hyvä mieli. Jos kuvaus sopii useisiin, peketti annetaan sille, jonka etsijä löytää ensimmäisenä. Esim. aloita vaikka itse leikki ja lue lapusta teksti: 'Anna tämä sille, jolla on tuuheimmat viikset'. Sitten etsit vieraiden joukosta sen, jolla on tuuheimmat viikset ja annat paketin hänelle. Pakein saaja repäisee päällimmäisen lapun pois ja lukee tekstin seuraavasta lapusta: 'Anna tämä juhlien pisimmälle naiselle.' Silloin pisimmän naisen metsästäjä, voi pyytää naisia seisomaan ja mittailla silmämääräisesti pisimmän ja ojentaa sen hänelle. Näin leikki jatkuu, kunnes 9.ssa lapussa tulisi lukea jotain joka kuvaa morsianta, esim. 'Anna tämä juhlien kauneimmalle naiselle'. Kun morsian saa paketin hän katsoo viimeisen lapun, jossa lukee esim. 'Anna tämä juhlien komeimmalle miehelle'. silloin morsian luonnollisesti luovuttaa paketin sulhaselle, joka avaa viimein paketin.

 

Tarvitset: Lahjan hääparille, itseliimautuvia lappuja 10 kpl

 

Vinkkejä paketin omistuskirjoituksiin:

Anna paketti...

 

- miehelle, jolla on tuuheimmat kulmakarvat

- miehelle, jolla on suurimmat viikset

- miehelle, jolla on vaaleanpunainen solmio (sulkuihin voi laittaa toisenkin värin, jollei ensimmäistä vaihtoehtoa löydy)

- miehelle, jolla on komein kalju

- miehelle, jolla on suurin kengännumero

 

- pitkähiuksisimmalle naiselle

- pisimmälle naiselle

- naiselle, jolla on korkein kampaus

- punapukuiselle naiselle

- naiselle, jolla on eniten koruja

- naiselle, jolla on korkeimmat korot

 

Kahteen viimeiseen lappuun:

- kauneimmalle naiselle (morsian)

- komeimmalle miehelle (sulhanen)

 

 

 

 Lisää leikkejä:  ♥ Kuukausileikki   Arvausleikki

 

Intro  Häät  Ohjelma  Leikit  Muistilista  Puhe  Rakkaus  Hääkuva 1  Hääkuva 2  Hääkuva 3