Musiikin synty   CD esittelyt   Sanat   Nuotit   Keikat   Keikalta  Videontekoa   Videontekoa   Net Shop

 

UUSI LEVY

MIA JOKI

USKOLLINEN

 

TAUSTAA...

Elämä on liian lyhyt, odottaaksemme liian kauan, antaaksemme unelmien valua hukkaan. Kahdeksas albumi on yksi suuri täyttymys, joka saa elämän maaliskuussa 2020. Työ on loppusuoralla. Mukaan valitaan koskettavimmat, ihmisen sydäntä ja sielua kohtaavat kappaleet, joita tuottaja on hionut satoja tunteja. Tästä levystä tulee sellainen, mikä tulee kohti! 

 

JULKAISUAJANKOHTA

Hitsound Oy julkaisee järjestyksessä kahdeksannen albumin sävellyksistäni lauantaina 7.3.2020 klo 17 Toijalan sydämessä, Akaan kirkkoa vastapäätä sijaitsevassa Seurakuntatalon Yläsalissa. Musiikin lomassa voi nauttia kahvipöydän antimia. Tilaisuus on avoin ja ilmainen.

 

ALBUMI

Albumi on saatavana ensikertaa julkaisukonsertissa, sen jälkeen Net Shopistamme. Hitsound julkaisee albumin sekä CD:nä, että ladattavana versiona Spotify:ssa jne. Latauslinkki ja tilausmahdollisuus ilmestyvät Net Shoppiin julkaisun jäleen.

 

MUSIIKKITYYLI

Tunteiden ja musiikkityylien kirjo vaihtelee CD:n alkumetreitä sen loppuun saakka. Israelilainen kansanmusiikki soi omassa lempikappaleessani 'Halleluja'. Reggae tahdittaa kappaletta 'Sinun on taivas ja maa'. Auringon kuultama balladi 'Uskollinen' saa kuulijan unohtamaan murheensa ja heittäytymään Luojansa käsivarsille. Romanttista tunnelmaa ja latinalaisia kitaroita komppaavat rakkauskappaleet 'Lahja Jumalan' ja 'Olet ihana'. Iloa ja onnellisuutta tihkuvat rytmikkäät kappaleet 'Herra Sua kiittää saan' ja ' Laulan, laulan nyt vaan'. Kaikki päättyy kappaleeseen, jossa ihminen kohtaa Jumalansa, tämä kappale on nimeltään 'Armoistuin, jonka Jeesuksen puutarhahaudalla kuvatusta musiikkivideosta myös CD:n kansimateriaalit on tehty.

 

CD:N KAPPALEET

1. Halleluja

2. Herra Sua kiittää saan

3. Uskollinen

4. Laulan, laulan nyt vaan

5. Sinun on taivas ja maa

6. Kiittää mä saan

7. Ei suurempaa

8. Olet ihana

9. Lahja Jumalan

10. Olet ihmeellinen

11. Kruunataan

12. Armoistuin (New Version)

(muutokset mahdollisia)

 

UUTUUS CD:n MUSIIKKIVIDEOITA

Hitsoundin julkaisemia kappaleitani on nyt ladattu Youtubessa yli 84 000 kertaa. YouTubesta löytyy myös muutama tulevan albumin kappale. Levyn tunnelmaan pääsee näillä musavideoilla:

'HALLELUJA'

'SINUN ON TAIVAS JA MAA'

'KIITTÄÄ MÄ SAAN'

'USKOLLINEN'

CD:N NIMI:

Media antaa meille surullisen kuvan siitä, millaisessa ajassa elämme. Mutta se ei saa tukahduttaa meiltä toivoa, koska... Kun tunnemme 'Uskollisen', myös tulevaisuutemme on turvattu. CD:n nimi syntyi tästä Raamatunkohdasta:

'Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.' Ilm.19:11-13

 

INFOA

Tykkää ja seuraa CD:n julkaisukonserttia ja muita esiintymisiä:

FACEBOOKISSA

Keikoilla kuullaan ja nähdään musavideoina CD:n kappaleita

KATSO KEIKKAKALENTERI

 

 

 

 

Musiikin synty   CD esittelyt   Sanat   Nuotit   Keikat   Keikalta  Videontekoa   Videontekoa   Net Shop