KOTISIVU MUSIIKKI AVAIMET SISUSTUS KEIKAT HÄÄT VAUVAT  TAIDE   KOIRAT SHOP

USKO

 

Joku uskoo Jumalaan, toinen saatanaan, joku 'johonkin korkeampaan voimaan', joku itseensä, mutta kaikki johonkin, jopa ateistit. Usko on asetettu sydämiimme pysyvästi, se vain etsii kohdetta, joka tyydyttäisi tuon kaipuun. Rikkainkaan ihminen ei ole onnellinen, jollei hänellä ole uskoa. Seuraavassa kerron oman tarinani siitä, miten löysin elämääni täyteyden, joka synnytti uskon, joka tuotti onnellisuuden, mitä ei rahalla tai millään mahdilla saa.

 

Vaikka kaikki on elämässäni hyvin, miksi tuntuu niin tyhjältä? Miten näin hienosti suunniteltu ja luotu maailma voisi syntyä alkuräjähdyksestä? Onko ihmisellä elämässään joku tehtävä? Minne joudun, kun kuolen? En saanut vastausta oppikirjoista, biologian tai maantiedon tunneilta, vaikka opettajien kanssa väiteltiin kuinka. Oli vaikea uskoa todeksi ihmisten mielipiteitä tai tieteellisiä tutkimuksia, jotka muuttuvat kokoajan kumoten yhä uudelleen toinen toisensa.

 

Eräänä iltana sain löytää jotain ihmeellistä! En ollut suunnitellut mitään, lähdin vain äidin mieliksi evankeliumin iltaan Vanhaan kirkkoon. Siellä oli tavallista kirkonmenoa lämpimämpi tunnelma. Pappi puhui puheen, mikä osui kuin nuoli sisimpääni. Oli miettinyt juuri noita juttuja, ja nyt kuulen ne ventovieraan suusta. Puheensa päätteeksi mies sanoi: 'Se, joka tahtoo lähteä tälle tielle tosissaan ja omistautua 100%:sti Jeesukselle, tulkoon tänne eteen. Ja minä menin. Olin luonteeltani hirveän ujo, mutta nyt tunsin vain sen että eteen haluan mennä ja löytää elämän tien, tulla tuntemaan totuuden. Se oli uskomatonta, mutta löysin sen, mitä hain. Tuon illan jälkeen jouduin käymään vielä monta koulua elämässäni, koska en heti mennyt seurakuntien toimintaan mukaan kasvaakseni uskossa, mutta sisimpääni muutti totuus, johon uskon enemmän kuin itseeni.

 

Nyt uskon, että Jumala loi maailman ja ihmisen, kauniin luonnon ja kukkaset, värikkäät kalat ja dinosaurukset. Nyt tiedän, mikä on tarkoitukseni elää tässä maailmassa: Löytää ikuisen elämän tie eli Jeesus, joka on ainut tie Jumalan luo, ja toimia 'valon kantajana' tässä yhä pimenevässä maailmassa, jotta ihmiset, jotka haluavat löytää totuuden, voisivat löytää sen kauttani ja muiden 'valon kantajien' kautta. Kuoleman pelko ja sen suuri arvoitus aukeni: Kuolema on portti ikuisuuteen: niille, jotka uskovat Jumalan Poikaan avautuu taivaan portit ja niille, jotka eivät tahtoneet ottaa Häntä vastaan, avautuu helvetin portit. Ruumis jää hautaan, mutta henki nousee ylös.

 

Totuuden tunteminen teki minut vapaaksi ja onnelliseksi. Ainut asia, joka enää painaa mieltäni on se, että jokainen tuttu ja sukulainen, jokainen ystävä ja perheenjäsen, eivät vielä ole matkalla taivaaseen.

'Autuaat ne, jotka eivät näe, ja kuitenkin uskovat!' - sanoi Jeesus.

 

 

 

Lisää aiheesta: Usko  Toivo   Rakkaus  Elämän Sanat   Hän   Psalmit 1   Psalmit 2

 

 

   KOTISIVU   MUSIIKKI   AVAIMET   SISUSTUS   HÄÄT   VAUVAT   ENKELIT   KOIRAT   SHOP